Catalan English French German Spanish

Felicitem-nos!

Incidència COVID-19

Des de la Fundació Amàlia Soler ens plau fer públic que, fins a data d’avui, no s’ha donat cap cas de Covid-19 en cap de les persones usuàries que atenem, tant de l’Atenció a domicili, dels pisos amb serveis per a gent gran, com del pis compartit. Aquest fet, ens omple de satisfacció ja que també valida les mesures especials de protecció que s’han pres per garantir la seva seguretat.

És especialment significatiu donada la mitjana d’edat i característiques específiques d’aquesta població, la qual fa que sigui força vulnerable considerant-les persones d’alt risc. Aquest fet ha demostrat la responsabilitat que té la gent gran, al complir escrupolosament amb les normes estrictes de l’estat d’alarma, com va ser NO SORTIR DE CASA.

Volem donar reconeixement al cos sanitari per la seva gran professionalitat en haver de treballar en condicions tan dures com també als i les professionals de les residències assistides, pel cop tan dur que han hagut de rebre, com ha sigut el de perdre tantes persones inesperadament. Volem fer arribar a ells i a elles i a tothom que s’hagi vist involucrat d’una manera o altra a atendre urgències durant la pandèmia, el nostre més sentit homenatge !

Igualment agraïm al personal de la Fundació Amàlia Soler la seva comprensió, algunes treballadores sacrificant jornades senceres sense treballar durant el primer mes de confinament, davant l’obligació d’haver de reduir i suspendre molts serveis, respectant les normes estrictes per fer front a la pandèmia.

 

Llista d'espera pels pisos de lloguer amb serveis per a gent gran C/Ferrers i C/Migdia

Es fa pública la darrera llista d’espera per accedir a un pis de la Fundació Amàlia Soler.

 PER ALS PISOS DE 2 HABITACIONS: (Es va aprovar que una sola persona els podria ocupar)

 - No hi ha llista d'espera.

 PER ALS PISOS D’1 HABITACIÓ, VILAFRANCA: 

 

Nom

Puntuació

Adjudicacions

1

 M. C. GIMÉNEZ G.

55

S’espera c/Migdia

2

 M. ARAGONES M.

45

S’espera c/Migdia

3

 LL. NOGUÉ B.

35

 

4

 A. GARRIDO R.

35

 

5

 S. MATEO-APARICIO T.

30

 

6

 J. PÉREZ C.

5

 

 PER ALS 3 PISOS DE LA COMARCA:

 

Nom

Puntuació

Adjudicacions

1

  R. A. SARRIA R.

35

 

2

  M. MATEO N.

35

 

La companyia d’energia Indexo otorga el certificat d’energia verda als pisos per a gent gran del c/ Ferrers i c/ Migdia de la Fundació

FOtoCertificatEnergiaVerdaLa companyia comercialitzadora d’energia, Indexo ha atorgat a la Fundació Amàlia Soler el certificat  d’energia verda i per tant el reconeixement de ser una entitat compromesa també amb el medi ambient acreditant que els consums d’energia dels pisos de lloguer per a gent gran tant del c/ Ferrers com del c/  Migdia prové d’energia verda. 

 

Veieu el document a aquest enllaç.

Nombrosa assistència de públic a l’acte homenatge a Amàlia Soler de Tord

Nombrosa assistència de públic a l’acte homenatge a Amàlia Soler de TordL’auditori del Vinseum va quedar petit davant l’allau de públic que va assistir a l’acte homenatge d’Amàlia Soler i de Tord. La festa va començar puntualment, només una mica passats 2/4 de set de la tarda amb l’obertura i presentació per part del vicepresident del patronat de la Fundació Amàlia Soler, Sr. Ramon Zaballa i Serra, que va explicar com aniria l’acte. Seguidament va intervenir l’ historiador vilafranquí, Sr. Joan Solé i Bordes amb la conferència: La Vilafranca del temps d’Amàlia Soler, des del punt de vista, econòmic, urbanístic i cultural, anomenant personatges il·lustres de la vila, i alguna que altra anècdota de l’època. Acte seguit la Sra. Dolors Garcia i Martínez, va delitar-nos amb l’explicació dels quadres retrats del matrimoni Ferrer-Soler, pintats per Francesc Masriera i Manovens, que tot i que venia del món de la joieria, va desenvolupar una sòlida formació en pintura, amb una marcada influència de Fortuny, Stevens i Meissonier, pintor doncs molt important a la seva època amb exposicions permanents al MNAC i a El Prado. 

Seguidament va ser presentat l’autor del llibre commemoratiu, el doctor en història Sr. Daniel Sancho París, per part del Sr. Zaballa, amic personal d’en Daniel Sancho, que va llegir el seu extens cv i va proposar un format diferent per la intervenció d’aquest historiador. 

3Foto acte

El Sr. Zaballa per uns moments va passar al plànol de periodista i va plantejar una sèrie de preguntes al Daniel Sancho que de manera molt planera i entenedora va anar contestant en relació a com s’havia desenvolupat la gestació del llibre: Amàlia Soler de Tord (1837-1918). La família, la seva història i el llegat. A l’acabar l’acte, es va obsequiar el públic amb un exemplar del llibre i l ‘autor el va poder dedicar a tothom que va tenir la paciència d’esperar-se, ja que també es va formar una llarga cua. Finalment es va servir un aperitiu al pati del Vinseum. El llibre es posarà la venda a disposició de qui tingui  interès en tenir-lo.

 

Veieu aquí el video que l'Institut dEstudis Penedesencs va publicar per l'ocasió.

 

 

 

 

 

 

Presentació llibre història i vida d’Amàlia Soler de Tord

Història i LlegatEl proper dissabte 27 d’abril tindrà lloc a les 18:30 h. a l’auditori del Vinseum l’acte de presentació del llibre: Amàlia Soler de Tord 1837-1918, la família, la seva història i el llegat, a càrrec del seu autor Daniel Sancho París.

Obrirà l’acte l’ historiador vilafranquí, Joan Solé Bordes amb la conferència: La Vilafranca del temps d’Amàlia Soler. En el decurs de l’acte també es projectaran els quadres-retrat del matrimoni Ferrer-Soler pintats per Francesc Masriera i Manovens i comentats per Dolors Garcia Martínez.

Finalment es tancarà l’acte amb un parlament de l’alcalde i president del patronat de la Fundació Amàlia Soler, Sr. Pere Regull i Riba. Com a comiat s’oferirà un aperitiu al pati del Vinseum. A tot el públic assistent se l’obsequiarà amb un exemplar del llibre.

L’acte està previst que s’acabi a les 20:15 h. 

 

Descarrega't la invitació.